PlexR

Οφθαλμολογική αισθητική

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
Ανόρθωση φρυδιού
Περιοφθαλμικές ρυτίδες
Εξάχνωση περίσσειας δέρματος
Δυσχρωμίες
Αιμαγγειώματα
Λευκές κηλίδες
Υπερμελαχρώσεις
Αφαίρεση ξανθελασμάτων
Υπερκερατώσεις
Χηλοειδές
Υπερτροφικές ουλές

Το Plexr είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που προσφέρει μια αποτελεσματική εναλλακτική σε χειρουργικές επεμβάσεις όπως η βλεφαροπλαστική (διόρθωση βλεφάρων), η ανόρθωση φρυδιού, αφαίρεση περιοφθαλμικών ρυτίδων και άλλων αισθητικών επεμβάσεων.
Το Plexr δημιουργεί ένα τόξο πλάσματος για την στιγμιαία συστολή και σύσφιξη του δέρματος σε μια διαδικασία που διαρκεί 2-4 εβδομάδες. Δεν χρησιμοποιείται νυστέρι ή λέιζερ και επομένως δεν υπάρχουν ράμματα. Η συσκευή Plexr χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό, προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες

Χρόνος Διαδικασίας

10-40 λεπτά

Χρόνος αποθεραπείας

7-9 ημέρες

Αριθμός θεραπειών

1-3

Ανασθησία

Μόνο τοπική κρέμα

Πίσω στη δουλειά

0-9 ημέρες

Διάρκεια Αποτελεσμάτων

Πολύ καιρός

Τι να περιμένεις?

Μετά από μια επίσκεψη για να δείτε εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για Plexr, όταν επιστρέψετε για τη διαδικασία εφαρμόζεται κρέμα μουδιάσματος για να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε ενόχληση. Ο χρόνος θεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής κρέμας για μούδιασμα, μπορεί να είναι 20-60 λεπτά ανάλογα με την περιοχή θεραπείας. Μπορεί να χρειαστούν μία έως τρεις θεραπείες για κάθε περιοχή σε διαστήματα 6-8 εβδομάδων.
Η θεραπεία πραγματοποιείται με κουκκίδες που δημιουργούνται από τη συσκευή Plexr για την εξάχνωση (αλλαγή από στερεά σε αέρια) των επιφανειακών κυττάρων του δέρματος χωρίς αιμορραγία ή βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό.
Μετά τη θεραπεία, οι περιοχές που αντιμετωπίζονται θα είναι κόκκινες με οίδημα. Στη θέση κάθε κουκκίδας, θα υπάρχει μια κρούστα άνθρακα που δεν πρέπει να την αγγίζετε παρά μόνο για να καμουφλάρετε για 7 ημέρες. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία καθαρή, στεγνή και προστατευμένη από την έκθεση στον ήλιο ή από άμεσες πηγές θερμότητας για τουλάχιστον 30 ημέρες. Θα σας δοθούν κρέμες για εφαρμογή για την επόμενη εβδομάδα, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη διαδικασία επούλωσης.
Οι ασυνήθιστες παρενέργειες περιλαμβάνουν μόλυνση, ουλές ή αλλαγές μελάγχρωσης. Είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθείτε τις συμβουλές μετά τη φροντίδα για να αποφύγετε τέτοιες επιπλοκές.


Ποια είναι τα οφέλη του Plexr;

Το Plexr είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για άτομα με περίσσεια δέρματος στα άνω και κάτω βλέφαρα, λεπτές γραμμές και φωτοκατεστραμμένο δέρμα. 
Αυτή η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος. 
Αυτή η διαδικασία δεν περιλαμβάνει κοπή του δέρματος ή ράμματα που σημαίνει ταχύτερο χρόνο επούλωσης. 
Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που δεν είναι έτοιμα για βλεφαροπλαστική ή για άτομα που δεν είναι κατάλληλα για χειρουργική βλεφαροπλαστική.


Είναι το Plexr ασφαλές;

Λόγω του επαναστατικού τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το PLEXR, είναι μια εξαιρετικά ασφαλής συσκευή. 
Εφαρμόζεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένο γιατρό. 
Το Plexr είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλές για πιο σκούρες επιδερμίδες. 
Ωστόσο, εάν έχετε λαδί ή πιο σκούρο δέρμα, θα σας συνταγογραφηθεί ένα προπαρασκευαστικό δερματικό σχήμα για 2-4 εβδομάδες χρήσης πριν από τη θεραπεία, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης. 

Στο ιατρείο μας θα συζητήσουμε μαζί σας πιθανές παρενέργειες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και θα σας δοθεί αρκετός χρόνος για να θέσετε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Back to top